Siyonist Rejim, Halep Havalimanı’na Bir Saldırı Daha Gerçekleştirdi

Siyonist Rejim, Halep Havalimanı’na Bir Saldırı Daha Gerçekleştirdi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin bugün öğleden sonra yeniden Suriye’nin Halep Uluslararası Havalimanı’na saldırdığını ve burayı iki füzeyle hedef aldığını bildirdi.

Habere göre, Suriye medyası, Siyonist rejimin Halep Uluslararası Havalimanı pistine yeni bir hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Daha önce Siyonist rejimin Şam ve Halep havalimanlarına füze saldırıları yapmıştı. Suriye savunmasının buna ne tepki verdiği konu hakkında bilgi sahibi kaynaklar ve medya bilgi verdi.

Lazkiye’nin batısında Akdeniz tarafından ve Suriye’nin işgal altındaki Golan tarafından Şam ve Halep uluslararası havalimanlarının hedef alınması, Şam havaalanında bir sivil işçinin şehit olmasına ve bir işçinin de yaralanmasına yol açtı.

Suriye’nin kuzeyindeki Halep Uluslararası Havalimanı’na saldırı 4 füzeyle gerçekleştirilirken, Suriye Ulaştırma Bakanlığı tarifeli uçuşların Şam ve Halep havalimanları üzerinden Lazkiye Uluslararası Havalimanı’na aktarıldığını duyurdu.

Bugünkü Halep havaalanı pistine füze saldırısı haberinin hemen ardından Siyonist rejimin sözcüsü, herhangi bir delil sunmadan, bu saldırıda İran’ın silah ve mühimmat sevkıyatını imha ettiğini, bu saldırının tepki olarak gerçekleştirildiğini iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four + fifteen =