“Siyonist rejim maceralarının bedelini çok ağır ödeyecek”

“Siyonist rejim maceralarının bedelini çok ağır ödeyecek”

İran Meclis Araştırma Merkezi yayınladığı bir raporda ”İşgal altındaki topraklara 700’den fazla roket atılması, Siyonistlere bundan böyle her türlü macerasının bedelini daha ağır ödeyeceğini gösteriyor” dedi.

İran Meclisi  Araştırma Merkezi’nin halkla ilişkiler raporuna göre,  “Siyonist rejimin Gazze’ye karşı yeni cinayetleri, nedenleri ve sonuçları başlıklı bir rapor yayınladı.

Raporda, Siyonist yetkililerinin savaşın uzamasını istemiyor.  Önceki yıllara göre eylemlere karşı etkisiz kalan Siyonistler, direniş gruplarıyla uzun vadeli savaş yeteneklerini çoktan kaybettiler.” İfadesine yer verildi.

Rapora göre direniş cephesinin füze gücünün artması ve gösterilmesi bölgedeki savaş denklemini değiştirmiştir.

Meclis Araştırma Merkezi raporunda, Gazze’nin yanı sıra direniş gruplarının da ezici tepkileri sürecinde; Batı Şeria ve özellikle Cenin şehrinin başka bir Gazze’ye dönüşmesi, Filistin haritasını “denizden nehre” direnişin sıkı kontrolüne sokan eşi görülmemiş ve önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.

Raporda, “işgalci rejimin  son savaşının sonuçlarından birinin Gazze’deki direniş gruplarının füze gücünün gösterilmesi ve Demir Kubbe sisteminin etkinliğinin – caydırıcı gücünün azalması olduğu belirtilirken, gelecekte olası bir savaşta Siyonist rejim için çok daha zor ve maliyetli olacağını gösteriyor,” denildi.

KAYNAK: Ajanslar)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × three =