Siyonist Rejim Liderinin İbrahim Camii’ne Yasadışı Giriş Yaptı

Siyonist Rejim Liderinin İbrahim Camii’ne Yasadışı Giriş Yaptı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistinli çeşitli gruplar, Siyonist rejim elebaşının Hz.İbrahim Camii’ne yasadışı yollardan girme girişimini kınarken, intifada ve direnişin tüm biçimleriyle devam ettiğini vurguladı.

El’Halil’in eski kesiminde Siyonist militanların aldığı sıkı güvenlik önlemleri nedeniyle Cumartesi gecesi Siyonist yerleşimcilerden oluşan bir grubun önderliğinde Siyonist rejimini elebaşı İshak Herzog, Hz.İbrahim Camii’ne girdi.

Bu arada onlarca fanatik Yahudi yerleşimci dün sabah işgal güçlerinin himayesinde Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Kudüs’teki İslami Vakıflar Dairesi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, onlarca fanatik Yahudi yerleşimcinin silahlı işgal polislerinin koruması altında El-Mağaribe Kapısı’ndan girerek Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediğini söyledi.

Mescid-i Aksa’yı Yahudiler ve Müslümanlar arasında ikiye bölmek isteyen işgal rejimi, planlarını hayata geçirecek zemini hazırlamaları için Yahudi yerleşimcileri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor ve katılımcı sayısının her gün daha da arttığı baskınlar aracılığıyla Yahudilerin Mescid-i Aksa’da ayin yapmalarını olağanlaştırmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + twelve =