Siyonist Rejim, İşgal Altındaki Kudüs’te Hastaneye vahşice Saldırdı

Siyonist Rejim, İşgal Altındaki Kudüs’te Hastaneye vahşice Saldırdı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail ordusu askerleri üç Filistinli çocuğu tutuklayarak işgal altındaki Kudüs’ün el-Turr bölgesindeki el-Maqassid Hastanesine saldırdı.

Filistin kaynakları, Al-Tur bölgesinde yaşayan Filistinliler ile İsrail güçleri arasındaki çatışmalarda bölgedeki bir yerleşimin ele geçirilmesi ve üç çocuğun tutuklanmasının ardından yoğunlaştığını söyledi.

Filistin kaynakları ayrıca İsrail ordusunun el-Tur bölgesindeki Al-Maqassid Hastanesi’ne bir dizi Filistinli genci takip etmek ve gözaltına almak için baskın düzenlediğini bildirdi.

Filistinli çocukların Kudüs’te işgal rejimi yetkilileri tarafından tutuklanması bu yıl açıkça arttı ve Filistin Savaş Esirleri Merkezi’ne göre, bu yılın başından bu yana işgalciler tarafından gözaltına alınan Filistinli çocukların sayısı bine ulaştı.

Filistinli Mahkumları Araştırma Merkezi geçtiğimiz günlerde işgalci güçler tarafından Ağustos ayında 310 Filistinlinin gözaltına alındığını, 33 çocuk ve çocuğun gözaltına alındığını, aralarında dokuz kadının bulunduğunu bildirdi.

Habere göre, Ağustos ayındaki tutuklamalar da dahil olmak üzere, bu yılın başından bu yana tutuklanan çocuk sayısı bine yükseldi, 230’u halen işgalci rejimin hapishanelerinde.

Merkez, aylık raporunda işgalci Siyonist rejim yetkililerinin, işgalci rejimin planlarını ve politikalarını reddeden Filistin vatandaşlarını çılgınca tutuklamaya ve gözaltına almaya devam ettiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − fifteen =