Siyonist Rejim Gazze’yi Atom Bombası Büyüklüğünde Bomba Attı!

Siyonist Rejim Gazze’yi Atom Bombası Büyüklüğünde Bomba Attı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin hükümetinin Gazze merkezli medya ofisi Salı akşamı yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin son 18 günde Gazze’ye attığı bomba miktarının Hiroşima’ya atılan atom bombasının gücüne eşit olduğunu duyurdu.

Habere göre, Filistin hükümetin Gazze’deki medya ofisinden yapılan duyuruya göre, Siyonist rejimin saldırısının başlangıcından bu yana siyonist rejim Gazze şeridin kilometrekaresine 33 ton patlayıcı attı.

Siyonist İsrail ordusu üst üste 18’inci gün boyunca Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerindeki sivilleri bombalamaya devam etti ve bunun sonucunda çoğunluğu çocuk ve kadın 140 Filistinli daha şehit oldu.

Gazze İçişleri Bakanlığı, Nusirat, Cebaliye el Balad ve Beyt Lahiya’da çok sayıda evin bombalanması sonucu en az 25 Filistinlinin şehit olduğunu duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı’nın raporuna göre, Siyonist rejimin üst üste 18’inci gün Gazze Şeridi’ne düzenlediği bombardımanda hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bin 300 şehit ve 18 binden fazla yaralıya ulaştı.

Bu bağlamda Gazze Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el-Kadra, tüm ülkelere yaralıların kurtarılması için Gazze’ye uzman sağlık ekipleri gönderme çağrısında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + eighteen =