Siyonist Rejim Gazze’de 26 Camiyi Bombaladı

Siyonist Rejim Gazze’de 26 Camiyi Bombaladı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Gazze Vakıflar Bakanlığı, Aksa Tufanı operasyonun başlangıcından bugüne kadar Siyonist rejimin bombardımanı sonuncunda Gazze Şeridi’nde 26 caminin yıkıldığını duyurdu.

Habere göre, Siyonist rejim kendisini camileri bombalamakla sınırlamadı, hastaneler ve hatta kiliseler de topyekun saldırıların hedefi oldu.

Bu kapsamda Siyonist rejim savaşçılarının Perşembe gecesi Gazze’deki antik Roma Ortodoks kilisesini hedef alması sonucu çok sayıda kişi şehit oldu ve yaralandı.

Bundan önce de Siyonistler, Siyonist rejimin saldırılarından sığınan Gazzelilerle dolu olan Gazze Şehri’ndeki El-Mümedeni Hastanesi’ni hedef almış ve 800 kişi şehit olmuştu.

Gazze Sağlık Bakanlığı da Siyonist rejimin son 15 günde Batı’nın, özellikle de Amerika’nın bağışladığı bombalarla Gazze’ye düzenlediği hava saldırılarında yaralı sayısının 13 binin üzerinde olduğunu açıkladı. Kayıp kişilerin sayısı da 1000’den fazla olduğunu bunların çoğunun çocuk ve kadınlardan oluştuğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =