Siyonist Rejim Gazze 52 Camiyi Yerlebir Etti

Siyonist Rejim Gazze 52 Camiyi Yerlebir Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu göre; Gazze Hükümetinin Enformasyon ofisi, Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarında şu ana kadar 52 caminin yıkıldığını duyurdu.Habere göre, Gazze hükümetinin enformasyon ofisi, Siyonist rejimin saldırılarında 52 caminin tamamen yıkıldığını, 110 caminin de büyük hasar gördüğünü duyurdu.
Gazze’nin bombalanması ve Filistinli kadın ve çocukların öldürülmesi art arda 26’ncı günde de devam ederken, Siyonist rejimi destekleyen Batılı ülkeler Güvenlik Konseyin de ateşkes kararını veto ederek onca masumun kanına ortak oluyor.
Gazze’deki hükümet enformasyon ofisinden yapılan açıklamaya göre, Siyonist rejimin saldırılarında 212 okul hasar gördü, 45 okul da tamamen kullanılmaz bir olduğu ve farklı eğitim kademelerinde 2510 öğrencinin de şehit olduğu açıklandı.
El Cezire’nin haberine göre Gazze’deki hükümet enformasyon ofisi, Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarında 32 hükümet merkezi ile onlarca kamu bina ve kurumunun tahrip edildiğini ekledi.Ayrıca Gazze’deki hükümet enformasyon ofisi sözcüsü, Siyonist rejimin suçlarında 10.000’den fazla kişinin şehit olduğunu veya kaybolduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + twelve =