Siyonist Rejim Filistinli Kadın ve Çocukları Şehit Etti

Siyonist Rejim Filistinli Kadın ve Çocukları Şehit Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Gazze’deki Nasirat kampındaki bir eve düzenlediği roket saldırısı sonucu çoğunluğu kadın ve çocuk 25’ten fazla Filistinli şehit oldu.

Habere göre, Gazze’deki El-Alam haber kanalından bir muhabir şöyle aktardı: Bu suçta Siyonist rejimin roket saldırısıyla El-Hattab ailesinin evi hedef alındı ​​ve bu saldırıda şehit olanlar çok sayıda kadın, çocuk ve bir kişi oldu.

Bu evde çok sayıda sivil yaşıyordu ve hatta bu saldırıda Filistinli bir gazeteci ve ailesi de şehit olmuştu.

Enkaz kaldırma tesislerinin ciddi eksikliğine rağmen Gazze halkının şehitlerin cenazelerini almaya ve kayıplarını bulmaya çalıştığını gösteriyor.

Bu bölgede yaşayan bir Filistinli, El-Alam muhabirine şunları söyledi: Burası sadece çocukların, annelerinin, babalarının ve büyükannelerinin bulunduğu sivil bir evdi ama aniden bir füze çarptı ve bu ev yıkıldı. Bu çocuklar kavga mı ediyordu? Siyonist rejimle birlikte silah mı taşıyorlardı yoksa onun güvenliğini mi tehdit ediyorlardı?

Bir diğeri şöyle dedi: Bu ev sadece kadın ve çocukların üzerine yıkıldı ve içinde herhangi bir askeri gösteri yoktu. Bu suçta Nusırat bölgesinde son saatlerde 25’ten fazla Filistinli şehit edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × four =