Siyonist Medya: Lübnan’dan Benzeri Görülmemiş Bir Füze Saldırısı Yapıldı/Video

Siyonist Medya: Lübnan’dan Benzeri Görülmemiş Bir Füze Saldırısı Yapıldı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist Ordu Rasdyosu, Güney Lübnan’dan sadece birkaç dakika içinde Safad, Tiberya ve çevre bölgelere 100’den fazla roket atıldığını itiraf etti.

Habere göre, Lübnan’dan atılan roketlerin durdurulmasının neden olan patlama sesine atıfta bulunan Siyonist medya, geçen Ekim ayından (Gazze savaşının başlangıcı) bu yana Tiberya kasabasında alarmın ilk kez çaldığına dikkat çekti.

Siyonist rejimin radyosu, Güney Lübnan’dan Siyonist yerleşimlere yönelik roket atışlarının durmadığını, 32’den fazla İsrail yerleşiminde tehlike alarmının verildiğini vurguladı.

Öte yandan Hizbullah, bu sabah erken saatlerde hizbullah komutanının şehadetini doğruladı ve yaptığı açıklamada onun Ebu Talib lakaplı Talib Sami Abdullah olduğunu ve Hizbullah’ın orta bölgesindeki Nasr birliğinin komutanı olduğunu söyledi.

Lübnan medyası, Siyonist rejimin dün gece (Salı) Lübnan’ın güneyinde düzenlediği saldırıda Lübnan Hizbullahı’nın üst düzey saha komutanlarından birinin şehadet ettiğini bildirdi.

Siyonist rejimin dün gece Lübnan’ın güneyindeki bölgelere düzenlediği saldırıların ardından yerel basında, bu saldırılarda Lübnanlı Hizbullah saha komutanlarından biri ve çok sayıda savaşçının şehit olduğu haberlerinin yer aldığı kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × five =