Siyonist Medya: İsrail için Hizbullah’a Karşı En İyi Seçenek Geri Çekilmek

Siyonist Medya: İsrail için Hizbullah’a Karşı En İyi Seçenek Geri Çekilmek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist medya, İsrail’in Hizbullah ile askeri bir çatışmaya girmemesinin daha iyi olacağını duyurdu.
Habere göre, Lübnan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Elias Bousab, Lübnan ve işgal altındaki Filistin’in deniz sınırlarının çizilmesi durumunda arabulucu rolü oynayan Amerikan elçisi Amos Hockstein’ın, 31 Temmuz’da Beyrut’a gelecek.

Bu Lübnanlı yetkili, Siyonist rejimle sınır anlaşmazlığı durumundaki yeni gelişmelere atıfta bulunarak, Lübnan’ın güçlü bir konumda olduğunu ve bu pozisyondan müzakere edeceğini duyurdu.

Bu arada Lübnanlı kaynaklar, Amerikan elçisinin Beyrut’a yanında ne getireceğine dair kimsenin yeni bir bilgisinin olmadığını ve sınır anlaşmazlığı meselesini çözmek için diplomatik bir çözüm konusunda hala iyimser olmanın mümkün olmadığını duyurdu.

Özellikle Lübnanlılar, Beyrut’un tutumuyla ilgili İsrail’den henüz resmi bir yanıt almamışken Siyonist medya geçtiğimiz günlerde İsrail’in Eylül ayından itibaren gaz sahasında faaliyetlere başlanacağını duyurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − seven =