Siyonist medya: İranlılar 30’dan fazla İsrailli firmanın web sitesini hackledi

Siyonist medya: İranlılar 30’dan fazla İsrailli firmanın web sitesini hackledi

İsrail medyası, ESET siber uzay izleme şirketinin raporuna atıfta bulunarak, İranlı hackerların, kanallarına girmeyi başardıklarını ve bu şirketlerin e-posta sunucularındaki zayıf noktaları kullanarak onlara saldırdıklarını açıkladı.

Yedioth Ahronoth gazetesi ve Siyonist rejimin diğer haber çevreleri, çeşitli İsrail şirketlerine yönelik büyük bir saldırının haberini yaptı ve 32’den fazla firmanın bu şekilde saldırıya uğradığını ve bu firmaların sunucularındaki tüm verilerin tamamen silindiğini açıkladılar.
Yedioth Ahronoth gazetesine bağlı Ynet internet sitesinde yayımlanan haberde şöyle deniliyor: “İranlı hackerlar 32’den fazla İsrailli şirketin sunucularını hacklemeyi başardı. Siber güvenlik şirketi ESET’in Pazartesi öğleden sonra yayınladığı rapora göre, saldırıya uğrayan şirketlerin isimleri açıklanmasa da bilgisayar korsanları bu sunucuları hacklemeyi başardı ancak şirketlerin sigorta, medikal, endüstriyel, iletişim, bilgi teknolojileri, ileri teknolojiler, perakende satış, otomotiv, hukuk, finansal hizmetler, yol ve inşaat mühendisliği gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdiği söyleniyor.”
Haberin başka bir bölümünde ise saldıran grubun kendisini Balistik Bobcat olarak tanıttığı belirtiliyor. Ancak süreçte veri imhası veya fidye yazılımı saldırıları olasılığı bulunsa da bu ismin sadece bu bilgisayar korsanlarının siber casusluk amacıyla kullandıkları bir kılıf olduğu açık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 − one =