Siyonist İsrail’de GPS Devre Dışı Bırakıldı!

Siyonist İsrail’de GPS Devre Dışı Bırakıldı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail kaynakları, işgal altındaki bölgelerin merkezindeki GPS sisteminin önleyici tedbir olarak devre dışı bırakıldığını bildirdi.

Habere göre, Siyonist rejimin televizyonunun 12. kanalı, birçok yerleşimcinin Tel Aviv’deki konumlandırma programının (GPS) kesintisinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Times of Israel, bir grup yerleşimcinin işgal altındaki Filistin’in merkezinde Google Haritalar ve Waze gibi navigasyon programlarının yanı sıra konumlandırma için kullanılan diğer sistemlerin de bozulduğunu bildirdiğini bildirdi.

The Times of Israel’in raporuna göre, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde ve Gazze Şeridi’ne yakın bölgelerde de konumlandırma programlarının kesintiye uğradığı bildirildi; Ancak bu bölgelerdeki rahatsızlıkların aralığı, işgal edilen toprakların merkezine kıyasla daha az olmuştur.

Direniş grupları Siyonist rejimin son suç eylemlerine yanıt vermeye hazırlanırken işgal altındaki Filistin’deki konumlandırma sistemlerinin bozulmasına ilişkin raporlar yayınlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × one =