Siyonist Haham: Gazzeli Çocuklar Öldürülmelidir! / Video

Siyonist Haham: Gazzeli Çocuklar Öldürülmelidir! / Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist bir haham, gelecekte Filistinli Mücahidlerin saflarına katılabilecekleri için Gazzeli çocukların kanının akıtılmasına izin verildiğini bildirdi.

Filistin haber ajansı Sama’nın haberine göre Siyonist haham Eliyahu Mali, yayınladığı video mesajla Gazze’de Filistinli çocuk ve kadınların öldürülmesi çağrısında bulundu.

Bu videoda Siyonistlere bağlı dini bir okulun müdürü olan Mali, işgal rejiminin Gazze’de işlediği suçları kutsal savaş ilan etti.

Şöyle konuştu: ”Eğer geçmiş savaşlarda kadınları ve çocukları öldürseydik, bugün aynı çocuklar bize karşı savaşmazdı ve bu kadınlar gelecekte bizimle savaşmak isteyen çocuklar yetiştirmezlerdi.” dedi.

Bu Siyonist haham şunu ekledi: “Gazze’deki kadınlar ve çocuklar öldürülmezse gelecekte işgalcilere karşı mücadeleye katılacaklardır, dolayısıyla onları öldürmek ahlaki açıdan yanlış değildir.” dedi.

Bu Siyonist hahamın yönettiği okul, Siyonist ordunun ortak okullarından biri ve her yıl bu okuldan mezun olanların büyük bir kısmı orduya ve rejimin diğer askeri güçlerine katılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 − one =