Siyonist Gazeteden İtirafı: İranlılar Füze ve Drone’ye Göndermeden Kazandı

Siyonist Gazeteden İtirafı: İranlılar Füze ve Drone’ye Göndermeden Kazandı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist Yediot Aharonot gazetesi, yayınladığı haberde, İran’ın Şam konsolosluğuna yapılan saldırıyı, Siyonist rejim kabinesinin yanlış değerlendirmeleri nedeniyle yanlış bir eylem olarak değerlendirdi ve İran’ın işgal altındaki topraklara misilleme saldırısı yaptığı geceyi stratejik bir başarısızlık olarak nitelendirdi. İsrail rejimi adına şunları söyledi: “İran füzeleri ateşlemeden önce İranlılar ve insansız hava araçları kazandı.”

İran’ın misilleme operasyonu sonrasında İsrail rejiminin stratejik başarısızlığına değinen bu Siyonist medya, İsrail, iki hafta boyunca terör operasyonunu (Şam’daki İran büyükelçiliğine saldırı) gerçekleştirdikten sonra İran’ın tepkisi korkusuyla felç olduğunun açıklamsını yaptı.

Yediot Aharonot gazetesi ise “İsrail neden böyle bir terör operasyonu yapsın?” sorusunu sormaya devam etti. İsrail ordusu için kuzey-güney cephesindeki mevcut çatışmadan milyon kat daha karmaşık yeni bir çatışmaya yol açabilecek bir operasyon mu? Bu cephelerde savaş devam ederken bile mi?”

İbrani medyası ayrıca ironik bir şekilde Refah’a saldırı planını daha önce birkaç kez onaylayan ve henüz uygulamaya koyamayan İsrailli yetkililerin Tahran’ı nasıl tehdit edeceğini sordu.

Yediot Aharanot, bu soruların cevabının aslında İsraillilerin diğer sorularına verdikleri cevapla aynı olduğunu açıkladı: ”hata, hata, hata yaptık!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − 1 =