Siyonist Bölgelere 2 Saat İçinde 60 Roket Atıldı

Siyonist Bölgelere 2 Saat İçinde 60 Roket Atıldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İsrail ordusu, iki saat içinde Lübnan’dan İsba El Celil ve El Celil’e 60 roket atıldığını gözlemlediğini itiraf etti.

Habere göre, Lübnan Hizbullah’ının işgal altındaki Filistin’in kuzeyine yaptığı füze saldırısının ardından Siyonist medya, Yukarı Celile’deki çeşitli kasabalarda ve Orta Celile ile Tiberya bölgesi ve çevresindeki bazı bölgelerde uyarı sirenlerinin etkinleştirildiğini bildirdi.

El Mayadin kanalı da ayrıca Lübnan’ın güney sınırlarındaki Yaroun ve Maroun al-Ras şehirlerinde de işgalci güçlerle çatışmaların devam ettiğini bildirdi. Aynı zamanda Lübnan İslami Direnişi, Ma’aliyah Golani kışlasına füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Hizbullah’ın roket saldırısının ardından Siyonist yerleşim yeri Karmail’de yangın çıktı Lübnan Hizbullah hareketi, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Siyonist kasaba Karmail’e büyük bir füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Hizbullah, yaptığı açıklamada, bu hareketin savaşçılarının bu öğleden sonra (Cumartesi) Siyonist yerleşim birimi Karmail’i roket saldırısıyla hedef aldığını duyurdu. Siyonist medya ayrıca Karmail’e en az 30 Hizbullah roketinin ateşlendiğini bildirdi.

Siyonist rejimin televizyonu Kanal 13’te de Hizbullah’ın roketleri sonucu Karmail yakınlarında birçok yerde yangın çıktığı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 + two =