Siyonist Bölgelerdeki Direniş Operasyonlarında Yaralananların Sayısı 24 Kişiye Çıktı/Video

Siyonist Bölgelerdeki Direniş Operasyonlarında Yaralananların Sayısı 24 Kişiye Çıktı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in güneyindeki Beerşeba’da bu akşam düzenlenen direniş-şehitlik operasyonunu ağır olarak nitelendirerek, bu saldırıda yaralı sayısının 24 kişiye çıktığını duyurdu.

Habere göre, işgal altındaki topraklarda bu akşam düzenlenen direniş-şehit operasyonlarının ardından İsrail’in 12. kanalı, işgal altındaki Filistin’in güneyindeki Beerşeba’da düzenlenen silahlı saldırı operasyonunda çok sayıda Siyonistin yaralandığını duyurdu.

İlk haberler 5 Siyonistin yaralandığı yönündeyken, medyada yavaş yavaş yaralı sayısının 13 kişiye çıktığı ve bu operasyonda 2 kadın Siyonist askerin öldürüldüğü haberleri gelmeye başladı. Siyonist rejimin hastane kaynakları yaralı sayısının 24 kişiye çıktığını itiraf etti.

Bu bağlamda Yediot Ahronot, işgalci rejimin polisinin güney bölgesi komutanından alıntı yaparak şunları aktardı: Beerşeba’ya yapılan saldırı çok ciddiydi ve güçlerimiz hâlâ şehrin tamamında konuşlu durumdadır.

Aynı zamanda İsrail’in Soroka hastanesinden alıntı yapan Filistinli kaynaklar, Beerşeba operasyonunda yaralı sayısının 24 kişiye çıktığını, bunların 15’inin kalabalık ve kalabalık baskısı nedeniyle yaralandığını bildirdi.

Siyonist kaynaklar, bu operasyonu işleten kişinin işgal altındaki Negev’den gelen 29 yaşındaki Filistinli Ahmed Saeed el-Aqabi olduğunu açıkladı. Yayımlanan haberlerde onun bu direniş ve şehadet operasyonunda şehit olduğu belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × one =