Siyonist Bakan: Hamas, Hizbullah ve İran’a Karşı Yenilgiyi Kabul Etmeliyiz!

Siyonist Bakan: Hamas, Hizbullah ve İran’a Karşı Yenilgiyi Kabul Etmeliyiz!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin kabinesinin Kültür ve Spor Bakanı, bu rejimin 7 Ekim’de Hamas tarafından mağlup edildiğini, Hizbullah tarafından da mağlup edildiğini ve İran tarafından da mağlup edileceğini itiraf etti.

Habere göre, İbranice yayınlanan Yediot Ahavonot gazetesi, Miki Zohar’dan alıntı yaparak şunları yazdı: “İran’ın saldırısına güçlü bir yanıt verilmesi gerekir ve bu benzeri görülmemiş saldırıya verilen zayıf yanıt, aslında düşmanları rasyonellik mantığıyla karşılayan köhne yaklaşımın devamı anlamına gelir. “

İsrail, 7 Ekim’de Hamas’a karşı kaybetti, sürekli bize saldıran ve kuzey bölgelerde yaşayanları kaçırmayı başaran Hizbullah’a karşı da kaybetti, işgal altındaki topraklara doğrudan saldırmaktan çekinmeyen İran’a karşı da başarısız oldu.

Daha önce Siyonist rejimin lideri İshak Herzog, İran’ın işgal altındaki topraklara saldırısını “savaş ilanı” olarak tanımlamıştı.

Siyonist rejimin sözde iç güvenlik bakanı Itamar Ben Gower da şunları ifade etti: İran’ın saldırısına güçlü bir şekilde karşılık vermeliyiz. Aynı zamanda bu rejimin radikal maliye bakanı Betsleil Smotrich de İran’ın varlığı İsrail için büyük tehlike olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 + 10 =