Siyonist Askeri Üslerinde 27 Filistin Esir Şehit Edildi!

Siyonist Askeri Üslerinde 27 Filistin Esir Şehit Edildi!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonsit Haaretz gazetesinin araştırmasında, Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırısının başlangıcından bu yana gözaltına alınarak ordunun askeri merkezlerinde tutulan Gazze Şeridi’nden 27 mahkumun şehit olduğu belirtiliyor.

Habere göre Filistinli tutukluların Beerşeba yakınındaki Sadi Timan üslerinde ve işgal altındaki Kudüs yakınındaki Anatut üslerinde, bir kısmının ise diğer gözaltı merkezlerindeki soruşturma sırasında şehit olduğunu bildirdi.

Gazete, bazılarının çatışmalar sırasında yaralandığını, bazılarının ise tutuklanmadan önce karmaşık tıbbi durumlardan muzdarip olduklarını iddia ettiğini aktardı.

Ha’aretz, savaşın başında 6 Filistinlinin şehit olduğunu, bunlardan 2’sinin işkence izleriyle bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Tutuklanan Filistinlilerin çoğu Sadi Timan üssüne getirilerek 504 polisi tarafından sorguya çekildi.”

Gazete, tutukluların gün içerisinde kelepçelenip gözlerinin bağlandığını, serbest bırakılanlardan bazılarının ise Siyonist askerler tarafından şiddet ve vahşete maruz kaldıklarını, ellerinde ve vücutlarında işkence izlerinin açıkça görüldüğünü söylediğini bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + eight =