ANALİST RAPORU: İSRAİL ÖLÜM BELGESİNİ ÇEŞİTLİ NEDENLERLE İMZALADI

ANALİST RAPORU: İSRAİL  ÖLÜM BELGESİNİ ÇEŞİTLİ NEDENLERLE İMZALADI

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist bir analist, Haaretz gazetesinde birkaç neden öne sürerek bir notta, Siyonist rejimin haritadan çıkarma belgesini imzaladığını yazdı. Siyonist analist Rogel Alvar İbranice yayınlanan Haaretz gazetesinde İsrail rejiminin ölüm belgesini imzaladığını ve kişinin sadece zamanı beklemesi gerektiğini yazdı.

Alvar daha sonra iddiası için birkaç neden gösterdi ve ilk nedenin, Siyonist rejimin Yahudilerin çoğunluğu oluşturduğu bir “apartheid ve ikili devlet” olduğunu ve bunların çoğunun yalnızca Filistin topraklarının devam eden işgalini desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda ikili bir devlet olması olduğunu yazdı. Rejim de bu konuda işbirliği yapıyor. Birbirlerine teorik ve pratik olarak destek olmaya devam edecekler. Bu Siyonist analiste göre ikinci neden, ırkçı bir hareket olan eski Başbakan Benjamin Netanyahu’yu destekleyen harekettir. Faşist ve anti-demokratik biri ve ciddi suçlarla itham edilen ve diktatörce görüşlerini gizlemeyen Netanyahu’yu destekliyor. Siyonist sol yok olana kadar zayıflamaya devam edecek. Analist, üçüncü nedenin işgal altındaki Filistin içindeki “dinsel ve ideolojik olarak aşırılıkçı Yahudilerin özerk bölgesi” olduğunu söylemeye devam etti.

Alvar, işgal altındaki Filistin’deki çevre kirliliğini İsrail’in haritadan çekilmesinin dördüncü nedeni olarak gösterdi ve işgal altındaki Filistin’in kalabalık, çöp dolu ve çok sıcak olduğunu söyledi. Beşinci nedenin Siyonist toplum içindeki kültür çatışması ve özellikle sosyal ağlarda diyalog kültürünün olmaması, tıpkı Siyonist rejimin televizyon kanallarındaki değersiz eğlence programlarının eleştiri olgusunu tamamen ortadan kaldırması gibi. Analist, savaş olasılığının son nedenini ve gerçekleşmesi durumunda Direniş Ekseni tarafından işgal altındaki Filistin’e binlerce füze fırlatılması olasılığını suçladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 1 =