Seyyid Hasan Nasrallah’tan İsrail’e Uyarı: Tüm Tanklarınızı Yok Edeceğiz

Seyyid Hasan Nasrallah’tan İsrail’e Uyarı: Tüm Tanklarınızı Yok Edeceğiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah Genel Sekreteri, Beyrut’ta düzenlenen Aşura merasiminde Gazze’ye verilen desteği vurgulayarak, Siyonistleri kuzeydeki savaşın kapsamının genişletilmesi konusunda uyardı.

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, bugün Beyrut’un güneyinde Hizbullah hareketi tarafından her yıl düzenlenen Aşura merasiminde bir konuşma yaptı.

Hizbullah Genel Sekreteri konuşmasının başında tüm şehit ve yaralıları ve ailelerini ayrıca güneydeki kararlı Lübnan halkını, evlerinden yurdundan edilenleri, savaşçıları ve ailelerini, ayrıca Gazze ve halkını selamladı.

NASRALLAH’TAN SİYONİSTLERE UYARI: HİÇBİR TANKINIZ KALMAYACAK

Hizbullah Genel Sekreteri konuşmasında şunları söyledi: ‘İsrail ilk kez hedeflerine ulaşamamakta ve her düzeyde ciddi sorunlarla boğuşmaktadır. Bu rejim aynı zamanda Siyonistlerin işgal altındaki topraklardan tersine göçünün yoğunlaşmasına, İsraillilerin güven kaybına ve işgal altındaki Filistin’de kalmak istememelerine de şahit olmuştur.

Siyonist düşmana şunu söylüyoruz: “Eğer tanklarınız Lübnan’a ve güneyine gelirse tank sıkıntısı çekmezsiniz çünkü hiç tankınız kalmayacaktır.”

Seyyid Hasan Nasrallah konuşmasının devamında ayrıca İslam ümmetinin ve dünyanın tüm şerif ve özgür insanlarının Gazze ve Gazze halkı ve direnişiyle dayanışması çağrısında bulundu ve tekit ederek şunu istedi: ‘Filistin halkının, bölgenin ve tüm İslam milletinin kaderini belirleyen bu büyük savaşta bugün de Filistin halkını birlik olmaya çağırıyoruz.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − seven =