Selami: Düşman, Bütün Fayları Harekete Geçirdi, Ancak Ateşi Kendi Üzerlerine Düştü

Selami: Düşman, Bütün Fayları Harekete Geçirdi, Ancak Ateşi Kendi Üzerlerine Düştü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunuduğu habere göre; İran Devrim Muhafızları Başkomutanı, “Son isyanlarda düşman tüm fayları harekete geçirerek tüm imkanlarıyla sahaya geldi ve tüm deneyimlerini kullandı ancak kesin bir yenilgiye uğradı ve ateşi söndü.” dedi.

Habere göre, Muhafız Kolordu Komutanı Tümgeneral Huseyin Selami, Muhafız Kolordusu’nun yeni komuta ve karargahının açılış konferansında şunları söyledi: Komutan Raşid’in şehadet yıldönümü ve İslam İnkılabı Muhafızları’nın ebedi hayatının arifesinde, Biz sadakat, iman ve cihat kalkanının ve Hacı Kasım’ın şehadetinin gururlu komutanı ve parlayan yıldızıyız ve Şehadeti için taziyelerimi sunuyorum.

Zamanla, savunma düşüncesinin, askeri fikirlerin büyümesi ve evriminde ve ayrıca dünya düzeyinde savaş araçlarının geliştirilmesinde son 40 yılın olayları ve maceraları bağlamında olduk.

IRGC Başkomutanı sözlerine şöyle devam etti: IRGC’nin avantajlarından biri, her an en gelişmiş, modern, güçlü ve sofistike düşmanlarla ve en gelişmiş savaş ekipman ve araçlarıyla karşı karşıya kalmış olmasıdır.

Büyük düşmanı, güçlü bir ülkenin diğer unsurlarından biri olarak değerlendirdi ve ekledi: “Büyük düşman, güçlü bir ülkeye sahip olmak için de gereklidir ki bu bizim daha çok uğraştığımız bir şeydir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − 4 =