Saraya El-Kudüs: Düşman güçlerinin Gazze’ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz

Saraya El-Kudüs: Düşman güçlerinin Gazze’ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz

Saraya El Kudüs sözcüsü Siyonist rejimi uyararak, bu hareketin güçleri Gazze’de sabırsızlıkla İsrail güçlerini beklediğini söyledi.

Filistin İslami Cihadının askeri kanadı Saraya El-Kudüs’ün sözcüsü Ebu Hamza dün yaptığı konuşmada Siyonist rejimin kabinesinin, tutsakların hayatlarının korunmasına önem vermediğini vurguladı.

Ebu Hamza, Siyonist rejimin yıkımını hızlandırmanın sebebinin cinayetkar Netanyahu olduğunu söyleyerek “Düşman komutanlarının kuzey ve güney cephelerindeki kuvvetleri ile defalarca buluşması, teyakkuzda olduğu  iddia eden ordunun hüsrana uğradığının göstergesidir.” açıklamasında bulundu.

Ebu Hamza sözlerine şunları ekledi:

“Siyonist düşman ordusunun Gazze’ye girme girişimi, düşman ordu tugaylarıyla karşılaşmaya can atan binlerce eğitimli savaşçının yüreğini serinletecek ve dünya, Filistinli mücahitlerin cesaretine ve yiğitliğine tanık olacaktır.”

Direniş güçlerinin Amerika’nın müthiş cephaneliğiyle donatılmış bir düşmana, büyük şeytana karşı mücadele ettiğini belirten Ebu Hamza, sonunda Filistinli mücahitlerin  bu savaşa kazanmalarına izin vermeyecek bir inançla gireceklerini vurguladı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 4 =