Radikal Siyonist bakan: Nasrallah’a Suikast Düzenlenmeli!

Radikal Siyonist bakan: Nasrallah’a Suikast Düzenlenmeli!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Maliye Bakanı, işgal altındaki Golan Tepeleri’ndeki Mecdal Şems bölgesine düzenlenen füze saldırısına tepki olarak Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri’ne suikast düzenlemekle tehdit etti.

Russia Daily’nin haberine göre, Siyonist rejimin Maliye Bakanı Betseil Smotrich, işgal altındaki Golan Tepeleri’ndeki Mecdal Şems bölgesine düzenlenen füze saldırısına yanıt olarak Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri’ne suikast çağrısında bulundu.

X sosyal medya kullanıcı hesabında şunları söyledi: ”Hasan Nasrallah küçük çocukların kafasını kaybederek ölmesinin bedelini ödemeli ve tüm Lübnan bunun bedelini ödemelidir.”

Şunları ekledi: Gerekli tedbirlere ilişkin tutumum nettir. Başbakan Washington’dan derhal dönmeli ve şimdi harekete geçme zamanı olduğunu söyledi.

Öte yandan Siyonist rejimin içişleri bakanı Moşe Erbil de şunu iddia etti: Golan saldırısına verilecek yanıt, Ensarullah’ın Tel Aviv’e yönelik saldırısına verilecek yanıttan daha az olamaz.

Siyonist medya Walla da bu rejimin savaş bakanının güvenlik komutanlığı ve üst düzey Siyonist yetkililerle bu saldırıya yanıt verme seçenekleri hakkında görüşmelerde bulunduğunu bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − seven =