Pentagon: İsrail’in Üstünlüğünü Korumak İçin Daha Fazla Silah Gönderiyoruz

Pentagon: İsrail’in Üstünlüğünü Korumak İçin Daha Fazla Silah Gönderiyoruz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Pentagon, bölgede Siyonist rejimi sürdürmek için Tel Aviv’e kapsamlı askeri desteğin devam ettiğini duyurdu.

Daneshjoo Haber Ajansı’nın göre, ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Siyonist rejime yardım sağlamaya devam edeceğini duyurdu.

Pentagon sözcüsü haber kaynaklarına göre, “İsrail’in bölgedeki üstünlüğünü korumak için onlara ek askeri yetenekler sağlamaya hazırız” dedi.

Bir Pentagon sözcüsü, Tahran’ın Tel Aviv tehdidini ciddiye aldığını ve Tel Aviv’i tüm imkanları ve araçlarıyla desteklemeye hazır olduğunu iddia etti.

Bu arada Siyonist haber kaynakları Salı günü, İsrail Savaş Bakanı’nın bölgedeki son gelişmeler hakkında ABD hükümetinin güvenlik yetkililerine danışmak için Washington’a gitmeyi planladığını duyurdu.

Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre İsrail Savaş Bakanı Bani Gantz, ABD güvenlik yetkilileriyle görüşmek üzere Washington’a gidiyor. Benny Gantz Salı günü yaptığı açıklamada, ABD’nin bölgede güvenlik ve güvenlik üstünlüğünü korumada Tel Aviv’in en önemli müttefiki olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 2 =