Otomobil şelaleden düştü, içindeki baba ve kızı çevredekiler tarafından kurtarıldı

Otomobil şelaleden düştü, içindeki baba ve kızı çevredekiler tarafından kurtarıldı

Hindistan’da bir araba bagajı güçlü bir şekilde kapatılınca hareket etmeye başladı ve şelaleden düştü. Aracın içindeki baba ve kızı, çevredekiler tarafından kurtarıldı. Otomobilin şelaleden düştüğün anlar çevredekiler tarafından kaydedildi.

Hindistan’ın Indore bölgesinde şelale yakınına park edilen araç suya düştü . Arabada bulunan baba-kız etrafta piknik yapan insanlar tarafından kurtarıldı.

BAGAJI KAPATINCA HAREKET ETMEYE BAŞLADI

Polise göre araba şelalenin su birikintisine dikkatsizce park etti. Aracın bagajı güçlü bir şekilde kapatıldıktan sonra hareket etmeye başladı, bu da arabanın şelaleye düşmesine neden oldu.

BABA VE KIZI KURTARILDI

Aracın şelaleye düştüğünü gören vatandaşlar koşarak araçta bulunan baba ve kızını kurtarmayı başardı. Videoda, kırmızı araba kayalık bir yüzeye doğru gelirken görülüyor ve önce bir kez devrildikten sonra şelaleye düşüyor, bu sırada ön kapısı açılıyor ve sonra tekrar kapanıyor.

26 yaşındaki Sunil Mathew, “Arabanın şelaleye düştüğünü gördüm. Bir adam ve 13 yaşındaki kızı, araç kayarken bile çıkmaya çalışıyordu. Ancak ikili arabadayken araç düştü.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × three =