Öğrencilere Yönelik Baskı Batı’nın İfade Özgürlüğü Yalanını Ortaya Çıkardı

Öğrencilere Yönelik Baskı Batı’nın İfade Özgürlüğü Yalanını Ortaya Çıkardı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Gazze’de işlediği suçlara karşı yapılan protestolar, Batı’nın bu rejimin destekçisi olarak medeniyet, kültür, insan hakları, demokrasi ve ifade özgürlüğü alanlarındaki yalanlarını ortaya çıkardı.

Son günlerde dünya, Siyonist rejimin Batı’nın körü körüne desteğiyle gerçekleştirdiği Gazze halkına yönelik katliama tepki olarak Batılı güvenlik güçlerinin ve polisin öğrenci protestolarını ve akademik devrimi nasıl şiddetle bastırdığını gördü.

Dünya, Amerikan anayasasının onlara mutlak ifade özgürlüğü ve barışçıl konuşma özgürlüğü tanımasına rağmen, Amerikan polisinin “antisemitizm” bahanesiyle profesör ve öğrencilere vahşice saldırıp onları yere atarak tutukladığını gördü.

Avrupa’da Filistin’e destek veren gösteriler polis tarafından bastırılmış, Fransa, Avusturya, Almanya gibi ülkelerde Gazze’ye destek veren aydın ve aktivistler tutuklanmış, Hollanda’da ise 300’den fazla faaliyet antisemitizm suçlamasıyla bastırılmıştır.

İnsan haklarının yanı sıra hayvan haklarının da savunucusu olduğunu iddia eden Batı medeniyeti, İsrail rejiminin Gazze halkına karşı işlediği suçlar karşısında sessiz kalmakla kalmıyor, aynı zamanda Siyonist rejime silah da gönderiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 3 =