Nuceba Hareketi Lideri: Siyonist Düşman Ağır Bir Bedel Ödeyecek

Nuceba Hareketi Lideri: Siyonist Düşman Ağır Bir Bedel Ödeyecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Irak Nuceba Hareketi Genel Sekreteri, Hizbullah’ın şehit komutanı Talib Sami Abdullah’ın şehadetini Hizbullah Genel Sekreteri’ne taziye dileyerek, İsrail rejiminin bu cinayet nedeniyle çok geçmeden ağır bir bedel ödeyeceğini söyledi.

El-Meyadin’in habere göre Şeyh Ekrem el-Kaabi, Talib Sami Abdullah’ın (Ebu Talib) şehadetini Seyyid Hasan Nasrallah’a, Lübnan direniş savaşçılarına ve şehidin ailesine başsağlığı ve taziyelerini iletti.

El-Kaabi, Şehit Ebu Talib’i İslam’ın gerçek değerleri için kendini feda eden bir kahraman olarak nitelendirerek, “Gerçek erler, bu saf kanlar için düşmana çok yakında ağır ve iki kat bedel ödetmek için ahdettiler.” dedi.

El-Kaabi, “Düşmanlar bilsin ki Irak, Lübnan, Suriye, Yemen ve İran direnişi, Kudüs’ü işgalci isyancılardan kurtarana kadar cihadından vazgeçmeyecektir.” diye belirtti.

“Hacı Ebu Talib” lakaplı Talib Sami Abdullah, Salı günü İsrail rejiminin Lübnan’ın Cevya kasabasına düzenlediği hava saldırısında şehit oldu.

Hizbullah, bu komutanın şehadetine karşılık dün onlarca füze ve roketle İsrail rejiminin askeri üslerini hedef aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 − 1 =