Normalleşme Bataklığındaki Hain Arap Rejimleri

Normalleşme Bataklığındaki Hain Arap Rejimleri

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Fas’ta Ürdün, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, ABD ve Siyonist rejimin katılacağı “Birlikte yaşama ve hoşgörü ile normalleşmenin bölge vatandaşlarına faydalarının anlatılması” konferansı düzenlenecek.

Konferans katılımcıları, normalleşme konusundaki ilerlemeye, gerçek bir bölgesel bütünleşmeye yol açacak ve bu ülkelerin vatandaşlarına normalleşmenin faydalarını gösterecek çok taraflı kurumlar oluşturma çabalarının eşlik etmesi gerektiğini söylediler.

Bu konferansın amacı, bölge hükümetlerine, eğitimde işbirliğini artıracak ve hoşgörüyü güçlendirecek ve bölgenin genç nesillerinin etkileşimi için bir bağlam oluşturacak pratik siyasi öneriler sunmak.

Özellikle Mağrip başta olmak üzere Arap uluslarının Siyonistlere attığı sert tokattan sonra, konferansın amacının normalleşmeye karşı olan Arap İslam ülkeleri arasında normalleşmeyi yaygınlaştırmaya çalışmak olduğunu anlamak için uzman olmaya gerek olamdığı bildirildi.

Bu süreçte Siyonist gazeteciler Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nı boykot etmiş, stadyumların tribünlerinde Fas milli takım oyuncuları tarafından Filistin bayrağı dalgalandırılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − two =