Netanyahu’ya Karşıtı Gösteriye 200 Bin Kişi Katıldı

Netanyahu’ya Karşıtı Gösteriye 200 Bin Kişi Katıldı

Acilnews’in yabanı basına dayanarak sunduğu habere göre; İşgal altındaki toprakların sakinleri, çeşitli şehirlerde arka arkaya onuncu Cumartesi günü Siyonist rejimin Başbakanına karşı gösteri yaptı.

Habere göre, işgal altındaki topraklarda yaşayanlar Cumartesi günü çeşitli şehirlerde Siyonist Başbakan’a karşı protesto gösterisi düzenledi.

Siyonist rejim medyası, Tel Aviv’de Netanyahu’ya karşı düzenlenen gösterilere en az 200 bin kişinin katıldığını bildirdi.

El-Mayadin TV muhabiri, Hayfa kentinde Netanyahu’ya karşı düzenlenen gösteriye en az 50 bin kişinin katıldığını da duyurdu.

Binyamin Netanyahu’nun politikalarına yönelik itiraz eğilimi bir süredir ordu ve güvenlik kurumlarını da kapsayacak şekilde genişliyor ve her geçen gün daha da genişliyor ve giderek daha fazla sayıda subay ve asker artık askerlik yapmadığını beyan ediyor.

Siyonist rejimin kabinesi, bu yılın Ocak ayının dördüncü ayında Netanyahu’nun başkanlığına bu rejimin yargı sisteminde reform yapılmasına yönelik bir plan sundu. Yıllardır yolsuzluk, rüşvet ve vatana ihanet suçlamalarıyla yargılanan Netanyahu, “sistemli yargı reformu” dediği şeyle yargılanmadan kurtulmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 3 =