Netanyahu: Ortadoğu’da nerede patlama olursa sorumlu biziz

Netanyahu: Ortadoğu’da nerede patlama olursa sorumlu biziz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Geçici Siyonist rejimin Başbakanı, verdiği bir röportajda Tel Aviv’in İsfahan’daki son başarısız terör saldırısındaki rolünü doğrulamaktan veya reddetmekten kaçındı.
Netanyahu”Asla belirli operasyonlardan bahsetmiyorum… ve Ortadoğu’da her patlama olduğunda, İsrail suçlanıyor ve sorumlu tutuluyor – bazen biz, bazen değiliz.”

Geçici Siyonist rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik tavrıyla ilgili olarak CNN’e verdiği özel bir röportajda İran’a yönelik suçlamaları tekrarladı ve şunları iddia etti: ”İran, nükleer silahlar elde etme niyetindeyse, onlarla 100 anlaşma imzalayabilirsiniz ancak bu bir fayda vermez. Nükleer silahların edinilmesinin ve önlemenin tek yolunun, felç edici ekonomik yaptırımların bir kombinasyonu olduğunu düşünüyorum, ancak en önemli şey inandırıcı bir askeri tehdit” diye ekledi.

Siyonist rejim, İsfahan’daki İran Savunma Bakanlığı’nın atölye komplekslerinden birine mikro kuşlar kullanarak düzenlediği başarısız saldırıya karşı İran’ın bu apaçık saldırganlığa vereceği tepkiden korkan bu rejim kendini yüksek alarm durumunda yükseltti.

Bu saldırıdan sadece birkaç saat sonra American Wall Street Journal, Amerikalı yetkililere atıfta bulunduğu bir haberde, İran Savunma Bakanlığı’na bağlı atölye komplekslerine yönelik başarısız saldırının arkasında Siyonist Geçici Rejim ve Mossad’ı suçladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 1 =