Netanyahu: New York’taki Yahudi ve İsrailli Protestocular İran’ın Yanında Yer Alıyor

Netanyahu: New York’taki Yahudi ve İsrailli Protestocular İran’ın Yanında Yer Alıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Başbakanı, kabinesinin yargı reformlarına karşı çıkanların İran’la bağlantılı olduğunu söyledi.

Times of Israel’in internet sitesine göre Siyonist rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu, New York’taki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda konuşma yapmak üzere Pazartesi sabahı Amerika’ya gitti.

Bu geziye başlamadan önce Amerika’da kendisini protesto etmeyi planlayan yargı reformu karşıtlarını eleştirdi. “Hiçbir şey beni şaşırtmıyor. Bu protestoyu düzenleyenlerin çok fazla paraya erişimi var. Bu gösteri destekleniyor ve organize ediliyor.” dedi.

Netanyahu bir iddiada bulunarak şunları söyledi: “… Başbakan olarak 12. kez Birleşmiş Milletler’e çıkıyorum, gösteriler her zaman İsrail’in lehine ve İsrail’in aleyhine olmuştur. Ancak bu kez FKÖ, Filistin Yönetimi, İran ve diğerleriyle bağlantılı kişilerin İsrail karşıtı gösterilerine tanık oluyoruz. Artık hiçbir şey şaşırtıcı değil…”

Netanyahu şöyle devam etti: “… Başta Başkan Biden olmak üzere birçok dünya lideriyle de görüşeceğim, konuşacağım. Ancak diğer konuların başında ve en önemlisi İran ve barış çemberinin genişletilmesidir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + 19 =