Netanyahu: Mahkumlar Bırakılana Kadar Savaşmaya Devam Edeceğiz!

Netanyahu: Mahkumlar Bırakılana Kadar Savaşmaya Devam Edeceğiz!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Netanyahu resmi olarak herhangi bir ateşkes anlaşmasının İsrail’in savaşa dönmesine izin vermesi gerektiğini belirtti.

Habere göre, Binyamin Netanyahu konuşmasında yedek güçlerin ailelerine teşekkür ederek onları askerlerin destekçileri olarak nitelendirerek, “Kazanıyoruz ve Gazze’deki zaferi tamamlamaya kararlıyız” dedi.

Savaş Hamas’ı yok etme ve kaçırılan insanları evlerine döndürme hedeflerine ulaşana kadar savaşmaya devam edeceğiz. Bu savaş, zaman alsa da zafere ulaşana kadar devam edecek. Savaşın hedeflerine ulaşacağız, Hamas’ı yok edeceğiz, kaçırılan tüm insanları geri getireceğiz ve Gazze artık bizim için bir tehdit olmayacak.” dedi.

Gazze’ye kara, deniz ve hava yoluyla saldırıda Siyonist rejim başkanının liderliğine atıfta bulunarak, “Bu savaşta ağır bir bedel ödüyoruz, ancak zaferin anahtarı Hamas’ın yenilgisidir.”

“Mahkumların takası teklifine ve anlaşmada açıklanan dört ilkeye bağlıyız. Anlaşmanın ilk aşamasında canlı olarak kaçırılanların daha fazlasını serbest bırakmamızı talep ediyoruz. Kuzey cephesinden bize saldıran her kimse ölüme mahkumdur.”

Ayrıca, Takas teklifine bağlılığını ve Hamas’ın bu konuda inatçı olduğunu iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 3 =