Netanyahu: Lübnan İle Anlaşma Hizbullah’a Teslim Olma Anlaşmasıdır

Netanyahu: Lübnan İle Anlaşma Hizbullah’a Teslim Olma Anlaşmasıdır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin muhalefet lideri, Lübnan ile deniz sınırlarının çizilmesine ilişkin anlaşmayı şüpheli ve Hizbullah’a tam teslimiyet olarak nitelendirdi.

Eski başbakan ve şimdiki Siyonist rejimin muhalefet lideri Netanyahu, bir radyo röportajında, Lübnan ile deniz sınırlarının çizilmesine ilişkin anlaşmanın şüpheli bir anlaşma ve Hizbullah’a saf bir teslimiyet olduğunu söyledi.

Knesset seçimlerinin arifesinde bu röportajı vererek şunları ekledi: “Yair Lapid (Başbakan) ve “Benny Gantz” (Savaş Bakanı) hiçbir zaman denizin altından gaz çıkarmaya çalışmadılar ve bu yüzden şimdi bir anlaşma imzaladılar. Hizbullah’a saf teslimiyet olan şüpheli anlaşma”

Siyonist rejimin muhalefet lideri, başbakanlık görevini üstlenirse bu anlaşmayı iptal edeceğini ima ederek şunları söyledi: “Bu anlaşma ile Oslo anlaşmasında yaptığımın aynısını yapacağım; Çünkü Oslo anlaşması sol hükümetin bir teslimiyet anlaşmasıydı.”

Lübnan ve işgal altındaki Filistin sınırlarının çizilmesine ilişkin nihai anlaşma belgesi, geçtiğimiz hafta Perşembe günü Lübnan Cumhurbaşkanı ve Siyonist rejimin Başbakanı Michel Aoun tarafından imzalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 4 =