Netanyahu İle Ordu Komutanları Arasındaki Görüş Ayrılığı Büyüyor…

Netanyahu İle Ordu Komutanları Arasındaki Görüş Ayrılığı Büyüyor…

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist medya, Netanyahu ile işgalci ordunun komutanları arasındaki görüş ayrılıklarının, Netanyahu’nun Siyonist orduyla yüzleşmekle meşgul olacak noktaya geldiğini bildirdi.

Habere göre, İsrailli askeri muhabir Alon Ben David, Ma’ariu gazetesinde şunları yazdı: “Bu hafta maske çıkarıldı ve belirsiz bir duygu, ilan edilmiş bir politika haline geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas’a ya da Hizbullah’a karşı savaştığını iddia ediyor ama aslında ordu komutanlarının önünde duruyor.”

Ben David şunları ekledi: “Netanyahu’nun işgal altındaki Filistin’in Lübnan Hizbullahı kuzey cephesiyle uğraşacak boş vaktinin olmaması şaşırtıcı değil çünkü kendisi en tehlikeli düşmanı İsrail ordusuyla savaş halinde olduğunu belirtti.”

Onun bakış açısına göre Siyonist rejimin Savaş Bakanı Yoav Galant, savaşın ağırlık merkezini güney yerine Filistin’in kuzeyi yapmaya boş yere çabalıyor.

Ben David’e göre Netanyahu, Gazze’deki savaşı sürdürmekte kararlı ve bunu başarmak için Philadelphia ekseninin yüzeysel meselesini yanıltıcı bir şekilde öne çıkarıyor ve bunu düzenli olarak tekrarlıyor.

Netanyahu Gazze’de sonsuz savaş konusunda ısrar ettiği ve İsrail ordusunun belirleyici üç tümeninden ikisi Gazze Şeridi’nde kaldığı sürece İsrail ordusunun kuzeye yönelik büyük çaplı bir saldırıya hazır olmayacağını vurguladı.

İşgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki yıpratma savaşının her geçen gün yoğunlaştığını, Hizbullah’ın kuzey sınırındaki güvenlik bölgesini genişlettiğini kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + 12 =