Netanyahu: Hamas, Hizbullah ve İran Bizi Haritadan Silmek İstiyor

Netanyahu: Hamas, Hizbullah ve İran Bizi Haritadan Silmek İstiyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Başbakanı, Hamas, Hizbullah ve İran’ın İsrail’i haritadan silmeye çalıştığını belirtti.

Habere göre, Siyonist rejimin kabinesi bugün (Çarşamba) bu rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.

Netanyahu yaptığı açıklamada, “Düşmanlar daha önce de bizi haritadan silmeye çalıştı, bugün Hamas, Hizbullah ve İran da aynısını yapmaya çalışıyor.” dedi.

Şunu iddia etti: Kudüs sonsuza kadar başkentimiz olarak kalacak ve statüsü değişmeyecektir. Bu şehrin refahı için çalışıyoruz ve bu doğrultuda kapsamlı kararlar alacağız.

Filistin Halk Direniş Komiteleri bu sabah yaptığı açıklamada şunları duyurdu: Bugün Bayrak Yürüyüşü düzenleyen yerleşimcilerin saldırgan eylemlerine karşı Filistin milletinin Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya gitmesini istiyoruz. Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın canımızla, kanımızla korumamız gereken Arap İslam toprağı olduğu ve tüm fedakarlıklarımızın bunun için olduğu mesajını tüm yerleşimcilere ve destekçilerine iletmeliyiz.

Direniş komiteleri şunu vurguladı: Bugün, Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın Araplığını ve İslam’ını savunma, milleti ve Gazze’deki direnişi destekleme günü olmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × four =