Netanyahu: Gazze’deki Savaş Zor ve Uzun Olacak

Netanyahu: Gazze’deki Savaş Zor ve Uzun Olacak

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Cumartesi gecesi Siyonist rejimin Başbakanı, hava saldırılarının arttığını doğrulayarak Gazze’de Hamas’la uzun ve zorlu bir savaş ilan etti.

Haber kaynaklarına göre İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’deki savaşın uzun ve zorlu olacağını söyledi. Bunun İsrail’in ikinci bağımsızlık savaşı olduğunu iddia etti.

Netanyahu cumartesi günü esir aileleriyle yaptığı toplantıda şunu iddia etti: “Hamas üzerindeki baskı çok önemli ve bu baskı ne kadar artarsa, esirlerin serbest bırakılması fırsatı da o kadar artar.”

Bu arada Gazze’deki İsrailli tutukluların aileleri de yaptıkları açıklamada Netanyahu ile görüştüklerini belirterek, “Netanyahu ile görüşmemizde herhangi bir kara operasyonuna başlanmadan önce tüm tutukluların geri dönmesini talep ettik” dedi.

Siyonist rejimin yetkililerine göre Hamas’ın elinde en az 329 kişi bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Hamas, iyi niyetini göstermek için iki veya üç İsrailliyi serbest bırakmaya hazır olduğunu açıklamıştı ancak Tel Aviv, bu İsraillileri teslim almaya istekli olmadığını söyleyerek yanıt verdi. Şu ana kadar Hamas, Batı uyruklu çok sayıda esiri serbest bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + 14 =