Netanyahu: Başbakanlığa Dönmeye Hazırım

Netanyahu: Başbakanlığa Dönmeye Hazırım

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Knesset seçimlerinde oy sayımının son sonuçlarına göre önde gelen Likud partisinin lideri Netanyahu, Siyonist rejimin başbakanlık pozisyonuna geri dönmeye hazır olduğunu destekçilerine vurguladı. .

Habere göre, Likud partisinin başkanı ve Tel Aviv’in en uzun başbakanlık rekoruna sahip olan Netanyahu, bugün taraftarlarının kalabalığı arasında ve ön sonuçlara göre ortaya çıktı. seçimlerdeki zaferinin ardından başbakanlığa dönmeye hazır olduğunu vurguladı.

Bugün yaptığı konuşmada destekçilerine sandık başına geldikleri için teşekkür ederken, dün sandıkta liderliğini işaret etti ve ilk sonuçlara rağmen ezici bir çoğunlukla koalisyon kurabildiğini iddia etti.

Bu arada işgal altındaki toprakların seçim bölgelerinde bu öğleden sonra yapılan oy sayımının son sonuçları, Siyonist rejimin eski başbakanı Netanyahu liderliğindeki Likud partisinin Knesset seçimlerinde lider olduğunu gösterdi. Netanyahu 16 yıldır Tel Aviv’in başbakanığını yağmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × one =