Nehale: Cihad ve Hamas, İslam bayrağı altında birleşik bir direniştir

Nehale: Cihad ve Hamas, İslam bayrağı altında birleşik bir direniştir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, “Meydanların Birliği… Kudüs’ü Kurtuluş Yolu” konferansında bir konuşma yaptı.

Ziyad Al-Nakhleh bu törende şunları söyledi: Teslim olmayacağız ve taviz vermeyeceğiz ve bayraklarımız dalgalanmaya devam edecek, düşman bizden memnun olsun diye çocuklarımızı ne kadar feda etmemiz gerekiyor, yazık ki Arap kardeşler bize sırtını döndü.

İslami Cihad hareketi, Siyonist rejim tarafından Mescid-i Aksa’ya yapılan saygısızlığı kınadı ve şöyle dedi: Düşman Vahdat Maiden Savaşı sırasında Mısır’a verdiği sözleri yerine getirmekten hala kaçıyor, direniş savaşçılarının takip edilmesini ve işkence görmelerini kınıyoruz. güvenlik güçleri, tüm taraflara Son Siyonist saldırganlık sırasında başta İran, Suriye, Katar, Irak, Yemen ve Lübnan olmak üzere Filistin halkının ve direnişinin yanında duranları selamlıyoruz.

Al-Nakhleh, “Düşman her zaman birliğimizi bozmaya çalışıyor, ancak bu savaş tüm savaş alanlarında direnişin birliğini kanıtladı. Düşmana zehir püskürtme ve parti ve bölgesel ayaklanma yaratma şansı vermemeliyiz.”

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri şunları söyledi: Hapishane ve katilin aynı olduğu, direnişin aynı olduğu, insanımızın ve düşmanımızın aynı olduğu büyük bir hapishanedeyiz, Cihat ve Hamas bir direniştir. İslam bayrağı altında.

“Birliğimiz devam ediyor, operasyon odası faaliyetlerine devam ediyor. Kudüs bölüklerinin yiğitlerine selamlarımı gönderiyorum. Direniş güçleri düşmana karşı birlik içindedir.”

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Mescid-i Aksa’ya Siyonist rejim tarafından yapılan saygısızlığı kınadı ve şunları söyledi: Düşman, Vahdat Maiden Savaşı sırasında Mısır’a olan taahhütlerini yerine getirmekten hala kaçıyor, direniş savaşçılarının güvenlik güçleri tarafından takip edilmesini ve işkence edilmesini, son Siyonist direniş sırasında Filistin halkının ve direnişinin yanında yer alan tüm taraflara kınıyoruz. Saldırganlık, özellikle İran ve Suriye, Katar, Irak, Yemen ve Lübnan’a selamlarımızı gönderiyoruz.

Nakhale işaret etti: Düşmana, onun yandaşlarına ve yandaşlarına diyoruz ki bu topraklar ya bizim yerimizdir ya da sizindir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × five =