Nasrallah: Filistin’de Yaşananların İsrail’in Geleceği İçin Büyük Etkilere Sahip

Nasrallah: Filistin’de Yaşananların İsrail’in Geleceği İçin Büyük Etkilere Sahip

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, Filistinlilerin İsrail’e karşı yeni kahramanlık eylemlerini selamladı ve Lübnan direniş hareketinin zafere ulaşmak için Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

Nasrallah, televizyon konuşmasında Filistin’deki son gelişmelere değindi ve Hizbullah’ın İsrail işgaline karşı mücadelelerinde Filistinlilerle dayanışmasını dile getirdi.

Nasrallah, “İşgal altındaki Filistin’in erkek, genç, kadın, çocuk ve yaşlılarının kahramanlıklarının önünde tüm saygı ve gururla durmalıyız” dedi.

İşgal altındaki Filistin’de yaşananların, düşmanla olan çatışma ve İsrail varlığının geleceği açısından büyük etkileri var.”

Nasrallah, İsrail rejimine hitaben, “Filistin halkının umutsuzluğu ve hayal kırıklığı üzerine bahse giriyorsanız, o zaman bir yanılgı içindesiniz. Arap ihanetinin Filistinli gençlerin geri çekilmesine yol açacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.”

Nasrallah, İsrail’in Filistinlilere yönelik mezaliminin, rejimin işgaline karşı direnişlerinde onları daha kararlı hale getireceğini de söyledi.

Nasrallah, Filistin halkı ve direnişi için “mutlak desteği” ifade ederek, işgal altındaki Filistin’de ve çevresinde olup bitenlerin “uzun bir duraklamaya, daha fazla destek ve dayanışmaya” ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 + nine =