Nasrallah: “Aksa Tufanı” Şehitlerine “Kudüs Yolu Şehitleri” Diyoruz

Nasrallah: “Aksa Tufanı” Şehitlerine “Kudüs Yolu Şehitleri” Diyoruz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, direniş medya ekiplerine gönderdiği mesajda, onlardan “Mescid-i Aksa Fırtınası” operasyonunda şehit olanların “Kudüs Yolu şehitleri” olarak anılmasını istedi.

Habere göre, Hizbullah’ın Lübnan’daki Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrallah, 25 Ekim Çarşamba sabahı bu hareketin birimlerine ve medya ekiplerine Aksa Tufanı operasyonu şehitlerinin isimlerini verilmesiyle ilgili önemli bir mesaj gönderdi.

Seyid Hasan Nasrallah, bu hareketin medya ekiplerinden, 7 Ekim’den bu yana şehit edilen Aksa Tufanı operasyonunda hayatını kaybedenlerin isimlerini “Kudüs Yolu şehitleri” olarak anmalarını istedi.

Lübnan Hizbullah hareketi Genel Sekreteri bu başlıkla ilgili şunları vurguladı: “Kudüs Yolu Şehitleri” ismi, Aksa Tufanı düşmanla yaptığımız mücadelenin gerçekliğine tekabül etmektedir.

Ayrıca, bugün Aksa Tufanı savaşının 19’uncu gününde Seyyid Hasan Nasrallah, Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri Ziyad Nahile ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Salih el-Arori’yi ağırladı.

Bu toplantıda, Filistin direnişinin operasyona başlamasından bu yana Gazze Şeridi’nde yaşanan son gelişmeler ve sonrasında yaşanan gelişmeler ile Lübnan’ın işgal altındaki Filistin sınırında devam eden çatışmaları gözden geçirildi ve Filistin direnişinin önemli pozisyonları ele alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three − three =