Mossad başkanı, İsfahan’daki Başarısız Saldırıyı Duyarduymaz Toplantıyı Terk Etti

Mossad başkanı, İsfahan’daki Başarısız Saldırıyı Duyarduymaz Toplantıyı Terk Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist Rejim casus teşkilatının Mossad başkanı, İsfahan’daki başarısız saldırıyı duyururken aynı zamanda güvenlik toplantısını terk etti.

Siyonist medya, bu rejimin casus teşkilatının başkanının, İsfahan’daki başarısız saldırı haberinin açıklandığı sırada Bakanlar Kurulu’nun güvenlik-politik toplantısından ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini bildirdi.

Siyonist kaynaklar, İran’daki saldırı duyurusu ile eş zamanlı olarak bu rejim yetkililerinin hareketlerine ilişkin yeni detaylar yayınladı.

Mossad başkanı, İsfahan’daki küçük kuşların haberinin ardından güvenlik-siyasi toplantısına geri dönmedi.

İran Savunma Bakanlığı 29 Ocak’ta, o sabah erken saatlerde İsfahan kentindeki bir askeri tesise içerden,çok sayıda “başarısız” insansız hava aracı saldırısı düzenlendiğini ve bu saldırılarda can kaybı olmadığı ve küçük çaplı maddi hasara yol açtığını duyurdu. “[İHA’lardan] biri … hava savunması tarafından vuruldu ve diğer ikisi savunma tuzaklarına takılıp havaya uçtu… Neyse ki bu başarısız saldırı herhangi bir can kaybına yol açmadı ve atölyenin çatısında hafif hasar meydana geldi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + twenty =