MARİB’İN YEMEN GÜÇLERİ TARAFINDAN KURTARILMASI TEL AVİV İÇİN BİR TEHDİTTİR!

MARİB’İN YEMEN GÜÇLERİ TARAFINDAN KURTARILMASI TEL AVİV  İÇİN BİR  TEHDİTTİR!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Bir Siyonist gazete haberinde, Marib’in Yemen ordusu ve güçleri tarafından kurtarılmasını Siyonist rejim için endişe ve tehdit olarak nitelendirdi. Siyonist gazete “Jerusalem Post”, bir haberinde Marib’in Yemen ordusu ve halk komiteleri tarafından kurtarılmasını inceliyor ve bu olayı Siyonist rejim için bir endişe ve tehdit nedeni olarak değerlendiriyor. Jerusalem Post, “Suudi Arabistan ve İran yakından izliyor, Yemen’deki belirleyici savaş olası bir dönüm noktasına yaklaşıyor.”

Suudi Arabistan, Ensarullah el-İslam’ın büyük şehirlerin kontrolünü ele geçirmesini önlemek için Yemen’e müdahale etti ve o andan itibaren Riyad, Mansour Hadi’nin güçlerini desteklemeye çalıştı. Baskı altında bulunan istifa ve firari Yemen cumhurbaşkanı, Yemen savaşının çamuruna battı.
Siyonist gazete şunları ekledi: “Bir zamanlar Yemen’de Riyad’ın yanında rol oynayan BAE, şimdi Yemen’de farklı bir yol izliyor gibi görünüyor.” Bu, Riyad’ın Marib kapılarında müttefiklerini yenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu anlamına geliyor.
Jerusalem Post, bölgenin coğrafi konumuna atıfta bulunarak, “Ma’rib, Suudi sınırından birkaç yüz kilometre uzakta bulunuyor. Ensarullah el-İslam şehri ele geçirirse, Suudi Arabistan için manevi bir yenilgi olur” dedi. mücadele nerede olacak.
Siyonist medya Ensarullah’a atıfta bulunarak şöyle devam etti: “Suudi Arabistan ile savaşlarını İsrail ve ABD’ye karşı topyekûn savaşlarının bir parçası olarak görüyorlar ve Marib sadece bir mihenk taşıdır.”
Jerusalem Post, Lübnan’daki gelişmelere de atıfta bulundu ve şunları yazdı: Riyad, Hizbullah’ın Lübnan’daki varlığını etkilemek istiyor. Bu, Riyad’ın Yemen’den Umman Körfezi’nden Kuveyt’e ve Irak ve Suriye’deki Bokmal üzerinden Lübnan’a kadar uzanan geniş bir bölgesel tehdit yelpazesiyle karşı karşıya olduğu ve ciddi endişe ve tehdidinin kaynağı Tel Aviv olduğu anlamına geliyor.

Yemen savaşının başlamasıyla birlikte onlarca Siyonist kurum ve gazete, bölgedeki güç dengesinin değiştirilmesi konusunda araştırmalar yaptı ve Yemen ordusu ve halk komitelerinin Yemen’i tamamen özgürleştirmesi durumunda Siyonist rejimin BAE ile birlikte Yemen’i tamamen özgürleştirmesinin sonuçlarını yayınladı. ada Sokotra »Yemen birçok suç işledi, ciddi tehlike hissedecek.

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Sari, Zafer Baharı Harekatı’nın ikinci aşamasının başarıyla tamamlandığını ve Ma’rib vilayetindeki birçok kasabanın kurtarıldığını söyledi. Ayrıca, Suudi Arabistan liderliğindeki saldırgan koalisyon güçlerinin ve onlara bağlı unsurların Marib’deki ve aşiretleri ve aşiretleri tarafından işgal edilen diğer bazı şehirlerdeki acımasız eylemleri nedeniyle, ordu ve halk komiteleriyle de işbirliği yaptıklarını ve talep ettiklerini hızla ortaya koydu. yabancı güçlerin yenilgisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven − eight =