Maduro: İsrail Batı’nın Yarattığı Bir Canavar!

Maduro: İsrail Batı’nın Yarattığı Bir Canavar!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Venezuela Devlet Başkanı, bugün İsrail’in tıpkı Nazi Almanyası gibi Batı’dan aynı fon ve desteği aldığını vurguladı.

Habere göre, Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro, Batı’nın Siyonist rejime verdiği desteği eleştirdi ve Batı’nın, tıpkı İkinci Dünya Savaşı öncesinde Adolf Hitler ve Nazi Almanyası’nı desteklediği gibi, bir bütün olarak İsrail’i desteklediğini söyledi.

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva’nın Orta Doğu’daki koşullara ilişkin değerlendirmesini destekleyen ve onaylayan Maduro, şunları söyledi: Güçlü Amerikalı, Avrupalı ​​ve İngiliz aileler, Hitler’in 1933’te iktidara gelişini destekledi ve memnuniyetle karşıladı.

Şöyle ekledi: Batılı yetkililer ve mülkler, Hitler’in öldürülmesi karşısında sessiz kaldı çünkü onu, eski Sovyetler Birliği’ndeki güçlü askeri kuvvetlerinin çöküşüne hazırlıyorlardı. Hitler Batı’nın yarattığı bir canavardı.

Maduro, Filistinlilerin öldürülmesine son verilmesi çağrısında bulundu ve şunu vurguladı: İsrail bugün de aynı canavar haline geldi. Bugün Batı, İsrail’in suç askeri örgütünü aynı tarz ve bağlamda teşvik ediyor, finanse ediyor ve destekliyor. Lula da Silva’nın dediği gibi İsrail, Hitler’in Yahudilere yaptığını Filistinlilere yapıyor.

Lula’nın tutumuna kızan Siyonist rejimin başbakanı Binyamin Netanyahu, Lula’nın açıklamalarını “utanmaz ve tehlikeli” olarak nitelendirdi ve Brezilya’yı kırmızı çizgiyi aşmaması konusunda uyardı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 + 17 =