Lübnan’dan Siyonist Rejime Büyük Füze Saldırısı

Lübnan’dan Siyonist Rejime Büyük Füze Saldırısı

Acilnews’in yabanc basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar, Lübnan’ın güneyinden işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Safad şehrine büyük çaplı bir füze saldırısı düzenlendiğini bildirdi.

Hbaere göre, Siyonist rejimin kuzeyindeki Safad şehrine Lübnan’ın güneyinden düzenlenen büyük roket saldırısının ardından Yukarı Celile bölgesinin büyük bölümünde alarm verildi. Bu kapsamda Safed Belediye Başkanı, “İsrail ordusunun Safed’deki üslerinde ciddi hasar meydana geldi” açıklamasını yaptı.

İşgalci İsrail ordusunun sözcüsü ayrıca şunları söyledi: İsrail ordusunun kuzeydeki komuta üssü füze saldırısına uğradı. Siyonist rejimin 14 TV kanalının muhabiri de, füzenin Safad kentindeki bir binaya doğrudan isabet ettiğini ve kayıplara yol açtığını duyurdu.

İbrani kaynaklar ayrıca Safad şehrine düzenlenen roket saldırısında bir Siyonistin öldürüldüğünü, 8 kişinin de yaralandığını bildirdi. Bu saldırı, son haftalarda güney Lübnan’dan işgal altındaki topraklara yapılan en şiddetli saldırılardan biriydi. Siyonist Ordu Radyosu Safed’e en az 8 roket atıldığını duyurdu. Bu roketlerin çoğu Safad kenti çevresindeki askeri üsleri vurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − six =