Lübnan’dan Siyonist Rejime 50’den Fazla füze Fırlatıldı

Lübnan’dan Siyonist Rejime 50’den Fazla füze Fırlatıldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Haber kaynakları, bu öğleden sonra güney Lübnan’dan 50’den fazla füzeyle Siyonist ordunun üslerine ve işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Siyonist yerleşimlerdeki bu rejimin mevzilerine büyük çaplı bir saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Habere göre, Çarşamba günü güney Lübnan’dan işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki bölgelere büyük bir roket saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Bu bağlamda bazı Siyonist kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki ordu üsleri ve Siyonist yerleşim birimlerine son dakikalarda 50’den fazla roket atıldığını bildirdi.

El Cezire ayrıca işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Yukarı Celil bölgesi ve İsba el Celil’e en az 40 roket atıldığını duyurdu. Ayrıca Siyonist rejimin radar üssüne de füze saldırısı düzenlendiği bildirildi.

Bu arada İbranice konuşan kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki İsrail radar üssünün anti-zırh füzesi tarafından hedef alındığını duyurdu.
Ayrıca haber, işgal rejiminin işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Miron üssünün de hedef alındığını destekliyor.

Sosyal ağlardaki haber kaynakları, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Miron üssünün hedef alındığına dair resimler yayınladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =