Lübnan Direnişi, Siyonist Mevzilerini Vurdu

Lübnan Direnişi, Siyonist Mevzilerini Vurdu

Acilnews’in yabacı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan direnişi işgal altındaki bölgelerin kuzeyindeki Siyonist üslerini hedef aldığını duyurdu.

Habere göre, Lübnan direnişi yaptığı açıklamada; ”Savaşçılarımız, Filistin milletine destek vermek ve Gazze’deki direnişe destek vermek amacıyla cuma sabahı Ramiya üssünün teknik sistemini güdümlü füzeyle hedef alarak bu sistemi yıktı.

Lübnan direnişi de bir başka açıklamasında, milletin desteği ve Gazze’deki direniş doğrultusunda bu sabah İsrail düşman askerlerinin Hadb Yaron üssünde toplanmasını uygun silahlarla hedef aldığını duyurdu.

Lübnan direnişi de dün gece Lübnan Hizbullahı’nın hava savunma birliklerinin Lübnan hava sahasında Siyonist düşman savaşçılarıyla karşı karşıya geldiğini ve onları sınırların arkasına çekilmeye zorladığını duyurdu.

Lübnan Hizbullah’ı, Gazze savaşının başlangıcından bu yana işgal altındaki toprakların kuzeyindeki Siyonist rejimin üslerine karşı çok sayıda füze ve insansız hava aracı operasyonu gerçekleştirdi.

Lübnan Hizbullah’ının drone saldırılarının yoğunlaşması Siyonistlerin çatışmaların yayılmasından endişe duymasına yol açtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − three =