Londra’da Filistinli Yanlısı Gösteride Destekçilere Müdehale Edildi + video

Londra’da Filistinli Yanlısı Gösteride Destekçilere Müdehale Edildi + video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Londra polisi, Siyonist yanlısı unsurlarla çatışmaları önleme bahanesiyle İsrail karşıtı gösteriye katılanlardan birkaçını tutukladı.

Habere göre, Metropolitan Polisi bu haberin yayınlanmasına kadar 3 protestocunun tutuklandığını doğruladı.

Bu, Siyonist rejimin destekçilerinden oluşan küçük bir grubun İsrail karşıtı gösteri yönünde toplanıp katılımcıları müstehcen sözler ve ahlak dışı edebiyatla kışkırttığı sırada gerçekleşti. Filistin taraftarlarının tepkisi üzerine polis hızla müdahale ederek yürüyüşçüleri olay yerinden uzaklaştırdı.

Gazze’ye karşı savaşın arifesinde bugün on binlerce Filistin destekçisi, Londra’nın merkezindeki sokaklarda protesto gösterisi düzenledi ve Siyonist rejimin Gazze ve Lübnan’daki barbarca suçlarını kınarken, dayanışmalarını ifade etti.

Gazze’ye karşı savaşın birinci yıldönümü arifesinde düzenlenen bu protesto hareketine çok sayıda katılımcı İsrail karşıtı sloganlar atarak Gazze ve Lübnan’da derhal ateşkes çağrısında bulundu.

Farklı millet ve dinlerden katılımcılar, Filistin ve Lübnan bayraklarını taşıyarak, “İşgale son verin”, “Filistin’i özgürleştirin” ve “Lübnan’a saldırmayı bırakın” sloganları attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven + 20 =