Kuzey Irak’ta Mossad’ın Varlığına Dair Hiçbir Şüphe Yok

Kuzey Irak’ta Mossad’ın Varlığına Dair Hiçbir Şüphe Yok

Acilnews’in yabancı basına dayanarak suduğu habere göre; Ürdün’deki Kudüs İslami Araştırmalar Merkezi başkanı, Irak Kürdistan bölgesinde Mossad’ın varlığı konusunda tartışmasız bir fikir birliği olduğunu söyledi.

Ürdün’deki Kudüs Siyasi Araştırmalar Merkezi başkanı Arab al-Rentavi de kuzey Irak’ta Mossad üslerinin varlığını doğruladı.

Al-Rentawi, “İsrail’in Irak Kürdistan bölgesinde varlığı konusunda fikir birliği var ve bu konuda bir tartışma yok” dedi.

Irak Kürdistan bölgesine yaptığımız ziyarette orada İsrail bayrağı taşıyan arabaları gördük. Ayrıca yaklaşması yasak olan İsrail ve Amerikan üslerini de gördük.

Al-Rentavi, konuşmasının bir başka bölümünde, “İsrail de şu anda Hizbullah’tan çok korkuyor çünkü İsrail’in derinliklerini hedef alabilir” dedi.

Irak medya kaynakları Pazar sabahı Irak Kürdistan bölgesindeki Erbil kentinde korkunç patlamaların sesi olduğunu bildirdi ve bir güvenlik kaynağının aktardığına göre, “Kuzeydeki Erbil’de İsrail Mossad’a ait iki ileri eğitim merkezinin balistik füzelerle saldırıya uğradı.”

Irak Kürdistan Bölgesi Terörle Mücadele Müdürlüğü de bu sabah Erbil kentinin Irak sınırının dışından, özellikle doğu sınırından ateşlenen 12 balistik füze tarafından hedef alındığını ve bu füzelerin bir kısmının Kürdistan Uydu Ağı binasını vurduğunu duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ten + eight =