Kur’an-ı Kerim Ziyafeti, Ramazan Ayının İlk Günü Devrim Liderinin Huzurunda Yapıldı.

Kur’an-ı Kerim Ziyafeti, Ramazan Ayının İlk Günü Devrim Liderinin Huzurunda Yapıldı.

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Kur’an-ı Kerim ziyafeti buluşması, mübarek Ramazan ayının ilk gününde, geçmiş yılların geleneğine göre bu akşam, İslam İnkılabı Rehberi’nin huzurunda, İmam Humeyni’nin Hüseyniyye’sinde gerçekleştiridi.

İslam İnkılabı Rehberi bugün mübarek Ramazan ayının birinci günü akşamı ve çok sayıda seçkin hafız ve profesör ile Kur’an aktivistlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Anas ba Kur’an’ın ışık toplantısında Kur’an okuma toplantılarını, kavram ve temaları aktarmak için ayetlerin tercümesi ve tefsiri ile karıştırarak, Kur’an’ı dinleyicilere ulaştırmanın ve onları etkilemenin gerekli olduğunu söylediler ve Kuran uzmanlarını ve aktivistleri bulmaya çalıştılar. Bu önemli konunun yolları.

Ayetullah Hamaney, İran’ın birçok seçkin, iyi ve doğru okuyan ve iyi okuma yöntemlerine aşina olanların varlığını lütfettiği için Yüce Allah’a şükranlarını dile getirdi. Allah’ın mesajını insanların kalplerine ulaştırması nedeniyle Kur’an-ı Kerim okuyanları seçkin ve şerefli bir misyon ve konuma sahip olarak değerlendirdi ve şöyle devam etti: Allah’a iman ve Allah’ın rahmetine kavuşmanın temeli, ilahi ayetler üzerinde tefekkür ve tefekkür etmeyi mümkün kılar, bu nedenle Kur’an’ı okurken ve dinlerken ciddi olmayı sağlar.

İslam İnkılabı Rehberi, Kur’an-ı Kerim’i bir hikmet, ibret ve hayat kitabı olarak okumuş ve şuna dikkat çekmiştir: Kur’an-ı Kerim kişisel, ailevi, toplumsal, devlet ve hatta uluslararası ilişkiler alanlarında çalışılması gereken tüm hikmet ve hikmetlerle doludur. ve ciddi bir şekilde uygulanmaktadır.Neyse ki bugün bunun için gerekli tüm altyapı mevcuttur.

Ayetullah Hamanei, Kur’an-ı Kerim’in bazı okuma usullerinin doğru ve aşırıya kaçmadan kullanılmasının dinleyiciler üzerinde bir tesir yarattığını değerlendirmiş ve Kur’an-ı Kerim’in büyük ve bütüncül bir sanat olduğunu vurgulayarak, okuyanlara şöyle seslenmiştir: Bunu herhangi bir tonda okuduğunuza dikkat edin.Dinleyiciyi etkilemeyi amaçlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen − 8 =