Kudüs Günü Arifesinde Yeni Filistin Direniş İHA’sı Gösterime Sunuldu

Kudüs Günü Arifesinde Yeni Filistin Direniş İHA’sı Gösterime Sunuldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kolunun sözcüsü Ebu Hamza, Uluslararası Kudüs Günü vesilesiyle, “İmam Humeyni’nin (ra) Kudüs’ün kurtuluşunun başlangıcı olarak adlandırdığı Uluslararası Kudüs Günü’nün tecellilerini yaşıyoruz” dedi.

Ebu Hamza: “Kudüs ekseni, düşmana acı tat verecek savunma ve taarruz kabiliyetlerine sahiptir. Mescid-i Aksa’ya yapılan herhangi bir hakaretin düşmanla savaşın başlangıcı anlamına geldiği şeklindeki sabit denklemimizi vurguluyoruz” dedi.

Bazı Arap ülkelerinin Siyonist rejimle normalleşmesine değinerek, buna rağmen gücün Filistin’in yolundan ayrılmayan halklarda ve milletlerde olduğunu söyledi.

Sözcü, Filistin’i yanından ayrılmayan Yemen halkını da selamladı. Direniş güçleri yadsınamaz bir mesaj gönderir ve bu, düşmanın yok edilmesinin direnişin alevli cephesini gerektirdiğidir.

“Bugün Hava Kuvvetleri’nde çalışan cenin uçağını açığa çıkarıyoruz ve savaşçılarımız kuşatılmış Gazze Şeridi’nde onu yükseltmeye devam ediyor. Filistin genelinde söz verdiğimiz kurtuluş gününe kadar sözümüzü tutacağız.

Sözcü, ayrıca bir cenin insansız hava aracının Siyonist bir askeri araca karşı gerçekleştirdiği operasyonun görüntülerini de gösterdi. Saldırı 7 Eylül 2019’da gerçekleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + thirteen =